MERSİN / AKDENİZ - Akdeniz Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Akdeniz Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ÜÇOCAK MAH. CEMALPAŞA CAD. AKDENIZ BORSA ISTANBUL MESLEKI TEKNIK ANADOLU LISESI SİTESİ AKDENIZ BORSA ISTANBUL MESLEKI TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 9/5 AKDENİZ / MERSİN
Vizyon
Sağlık personeli yetiştirmede marka olmak. İLKELERİMİZ Eleştiri ve uyarıları iyileştirmeye açık alanlarımız olarak değerlendiririz. Çalışanlarımızın beklentilerini önemser, biz bilinciyle çalışırız. Kalite Yönetim Sistemi anlayışından ödün vermeyiz. Değişimin önemine inanırız, yeniliklere açığız. Geleceği bu günden görmeyi amaçlarız. Doğaya ve Çevreye önem veririz.
Misyon
Yetiştirdiğimiz personelin; Kendisi ve toplumla barışık hizmet verirken, insani, mesleki, kültürel ve sosyal yönden en yüksek performansta hizmet sunabilen insan olarak yetişmesini sağlamaktır. DEĞERLERİMİZ Şeffaflık Katılımcılık Verilerle ve süreçlerle yönetim Sürekli iyileştirme ve yenilikçilik Plan ve Değerlerimize bağlılık Çevreye duyarlılık
Başarılar
2011-2012 Eğitim Öğretim yılında “Yılın Kaliteli Okulu” ödül başvurularının değerlendirilmesi sonucunda okulumuz Türkiye Birincisi olmuştur.
Sabah: 08:30 Akşam: 16:00
Ulaşım
Okulumuza, çevreyolu dolmuşları, çevreyolu otobüsleri ile ulaşılabilir. Mersin Otogarına gelen her araç ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Okulumuz, Mersin Eski Otogarının güneyinde yer almaktadır.
İl merkezindedir.